Gönül Dağı Dizisi 19. Bölüm Full İzle! 6 Mart 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı yeni sezonun başarılı yapımları arasında yer alıyor. Gönül Dağı 19. bölümü ile ekranlarda olacak. Gönül Dağı 6 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 19. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun başarılı yapımları arasında yer alan Gönül Dağı dizisi macera ve eğlence dolu yeni bölümleri ile her hafta ekrana geliyor. Samimi hikayesi ile ekrana gelen ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Taner ve amcaoğullarının yaşadığı maceraların ve aşklarının anlatıldığı Gönül Dağı dizisinde Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan başrolleri paylaşıyor. Dizi her hafta cumartesi akşamları ekrana geliyor.

Gönül Dağı Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı geçen hafta 18. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Taner ve amcaoğullarının yeni bir maceraya atılır. Asuman’ın da bir parçası olduğu bu macera hepsi için riskli bir hal alır. Gönül Dağı dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde kasabaya elektrik santrali kurma görevini başarı ile tamamlayan Taner ve amcaoğullarına yeni bir görev düşer. Gedelli’nin belediye oluşunun 66. yıl dönümü kutlanacaktır ve bu kutlama için organisazyon görevini üstlenirler. Her şeyi planlayan Taner ve amcaoğulları açılış için Selami’den konser vermesini ister. Selami bu teklifi kabul etse de aşırı yemekten rahatsızlanır ve konsere çıkamaz. Selami’nin yerine konser verecek isim ise Asuman olur. Asuman babasının konser verdiğini anlamaması için kostüm giymeye karar verir. Ancak bu organizasyon yine de herkes için riskli olur.  Bu sırada haritadan hazinenin yerini bulan Hüseyin ve Muammer ise sonunda kazıya başlar. Dilek ise babası ile ilgili gerçekleri Gülsüm’den öğrenir. Öğrendiklerinin kabul etmekte ise güçlük çeker.

Gönül Dağı Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda Asuman’ın babasına yakalanıp yakalanmayacağı merak konusu oldu. Muammer ve Hüseyin’in yaşayacağı yeni maceranın da merakla beklendiği Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.