Tozkoparan İskender 13. Bölüm Full İzle! 7 Mart 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender, yeni bölümü ile pazar günü yayında olacak. Tozkoparan İskender 13. bölüm full izleme linkine ve 13. bölüm fragmanına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Tozkoparan İskender 13. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan çocuk dizisi Tozkoparan İskender yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her yaştan izleyiciye sahip olan Tozkoparan İskender dizisinde eski dönemlerde yaşayan 12 yaşındaki İskender’in olağanüstü güçleri ve günümüz dünyasında verdiği mücadele anlatılıyor. Birçok çocuk oyuncunun kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanan maceralar heyecanla takip ediliyor. Tozkoparan İskender heyecan dolu yeni bölümleri ile her hafta pazar günleri saat 17.00’da ekrana geliyor.

Tozkoparan İskender Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender geçen hafta 12. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Rüya ve Salih’in evlilik kararı herkesi sevindirirken, okuldaki başkanlık seçimleri ise Mavi Ay ve Kasırga arasında yeni bir rekabet yaratır. Dizi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Rüya’nın Salih’e evlenme teklifi ettiğini öğrenen İskender çok mutlu olur. İskender’deki mutluluğun sebebini öğrenen Giovanni ve yardımcısı Cengiz ise bu mutluluğu bozmak için plan yapmaya başlar. Diğer yandan Taygu Koleji’nde de işler karışmaya başlar. Kemankeş Şüca Koleji’nden Taygu Kolejine gelen Alara, okulda görüşme yapmak ister ancak okul başkanının olmadığını öğrenir. Alara’nın görüşmelerin devam etmesi için okul başkanı seçilmesi gerektiğini söylemesi üzerine Mavi Ay ve Kasırga için yeni bir mücadele başlar. Mavi Ay okul başkanlığı için Arda’yı aday gösterirken, Kasırga’da Tayfun’u aday gösterir. İkili seçim kampanyalarına başlar. Başta İskender olmak üzere herkes Mavi Ay’ın adayı Arda’nın kazanması için elinden geleni yapar. Sonunda seçim günü gelir ve oylar kullanılır.

Tozkoparan İskender Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tozkoparan İskender dizisinin son bölümünün ardından okul başkanlık seçimlerinin kimin kazandığı merak konusu oldu. Giovanni ve Cengiz’in yeni planlarının da merakla beklendiği Tozkoparan İskender dizisi yeni bölümü ile pazar günü saat 17.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.