Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 8 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Mart canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Mart 2021 İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı konu ve olaylarla Türkiye’nin gündeminin belirliyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları gündem oluyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Mart Bölümünde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert geçen haftanın son yayını ile 6 mart günü izleyenleri ile buluştu. Yine çarpıcı kayıp olaylarının ekrana taşındığı programda kayıp yakınları programa konuk oldu. Canlı yayın ile ekrana gelen programın son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı geçen haftanın ekrana gelen son yayınında birçok yeni gündem ile izleyenlerin karşısına çıktı. Şüpheli kayıp olaylarının ekrana damgasını vurduğu 6 mart programında 86 yaşındaki Cuma Şahin’in kaybolması gündem oldu. Köyünde tek başına yaşayan Cuma Şahin’in başına ne geldiği merak konusu oldu. Müge Anlı ve ekibi 86 yaşındaki kayıp ile ilgili araştırmalarına başladı. Cuma Şahin’in ailesi 86 yaşındaki adamın kaybolmasından Salih Şahin’i suçlarken, Salih Şahin ise olayla ilgili yeğeni Ersin Şahin’i şüpheli gösterdi. Ersin Şahin’in annesi canlı yayında bilinmeyenleri anlattı. Programda ekrana gelen diğer kayıp olayı ise 22 yaşındaki Özcan Eren oldu. Şaşırtıcı biçimde ortadan kaybolan 22 yaşındaki Özcan Eren’in son görüştüğü kişiler araştırılmaya başlandı. Nerede ve nasıl kaybolduğu bilinmeyen Özcan Eren’in ailesi, çocuklarının bulunmasını istiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda 86 yaşındaki Cuma Şahin’in başına gelenlerle ilgili yeni gelişmeler paylaşılacak. Aile içi çatışmanın devam ettiği kayıp olayında şüpheli isimler yeni bölümde açıklanacak. Yeni gündemlerin de ekrana geleceği program bugün saat 10.00’da yeni bölümü ile ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.