Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 8 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 8 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 8 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 8 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 8 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarında uzun zamandır yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları, savrulan hayatları ve dağılmış aileleri ekrana taşıyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programına gündem olacak konular merakla bekleniyor. Aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan binlerce mağdurun hikayesinin ekrana geldiği programda beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Esra Erol ve ekibinin mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalıştığı program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol 5 Mart Programında Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Esra Erol geçen haftanın son yayını ile 5 mart günü ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine akıl almaz olayları ekrana taşıyan programda yeni gelişmeler izleyenlerle buluştu. Programın 5 mart bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un geçen hafta ekrana gelen son bölümünde çocukları ile beraber sokağa atılan Havva hanım gündem olmaya devam etti. Tüm Türkiye’nin takip ettiği Havva yeni hayatına başlamak için ilk adımını attı. Programın diğer gündemi ise yaptığı fuhuş ve kadın ticareti açıklamaları ile Türkiye’nin gündemine oturan Zeynep oldu. Ortaya attığı iddiaların ardından tehdit edildiğini açıklayan Zeynep’i kimlerin tehdit ettiği ise merak konusu oldu. Zeynep’in anlattığı korkunç olaylardaki suçlular aranmaya devam ediyor. Programda uzun süredir annesinin arayan 20 yaşındaki Emrecan ile ilgili de yeni gelişmeler yaşandı. Esra Erol ve ekibi Emrecan’ın hiç görmediği annesi Şerife hanımı buldu. Emrecan ve annesi yıllar sonra canlı yayında karşı karşıya geldi.

Esra Erol 8 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un yayınlanan son bölümünün ardından programda bugün konuşulacak olaylar merak konusu oldu. Haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek olan programda Emrecan ve annesi Şerife hanım yüzleşecek. Zeynep’in de gündem olmaya devam edeceği 8 mart programda yine akıl almaz olaylar ekrana gelecek. Yepyeni çarpıcı gündemleri ile ekrana gelecek olan program bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.