Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 8 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 656. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 656. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 8 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı eğlence ve rekabet dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak ve elenecek isim merakla bekleniyor. Lezzetli yemek tariflerinin de ekrana geldiği yarışmada eğlence dolu anlar izleyenlerle buluşuyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta birbirinden iddialı yarışmacılar rekabet ediyor. Gelin ve kaynanaların takım olarak mücadele ettiği programda gelinler mutfaktaki hünerlerinin sergilerken, kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Seda Sayan’ın da puanlama yaptığı yemek yarışmasında heyecan dolu anlar ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen programda günün yemeğini en iyi şekilde yapan ve en yüksek puanı alan gelin çeyrek altın sahibi olurken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bilezik kazanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 5 Mart Haftanın Birincisi Kim Oldu, Elenen İsim Kim?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta geçen haftanın final bölümü ile 5 mart günü ekrana geldi. Haftanın son gününde heyecanın  zirve yaptığı programda bileziklerin sahibi olan yarışmacı ve elenen isim açıklandı. Programın sıkı takipçileri 5 mart günü altın bilezikleri kimin kazandığını merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının son bölümünde hafta boyunca en yüksek puanları toplayan isim Aysun oldu. Aysun 5 altın bileziğin sahibi olurken, en düşük puanları alan ve elenen isim ise Saniye oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 8 Mart Puan Durumu Açıklandı Mı, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek olan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında güncel puan durumu henüz belli değil. Program bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.