Zuhal Topal'la Sofrada 556. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 556. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 556. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Her hafta birbirinden iddialı isimlerin kıyasıya rekabet ettiği programda birinci olacak isim merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerin beğenisini toplayan program üçüncü sezonu ile yine izleyenleri ekrana kilitliyor. Kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlenceli anların yaşadığı yemek yarışması hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında gelinler ve kaynanaları takım olarak mücadele ediyor. İlgi ile takip edilen programda gelinler kendi menülerinin kaynanalara ve Zuhal Topal’a sunuyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda kıyasıya rekabet yaşanıyor. Cuma günler gerçekleştirilen haftanın finalinde ise kazanan isim büyük ödülün sahibi oluyor. Programda haftanın en yüksek puanını alan gelin 15 bin liralık çek kazanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 5 Mart Haftanın Birincisi Kim Oldu, Büyük Ödülü Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı geçen haftanın final bölümü ile 5 mart günü ekrana geldi. Haftanın son yarışmacısının da performansını gösterdiği programda büyük ödülün sahibi olan isim açıklandı. Programın sevenleri ile 5 mart günü büyük ödülü alan ismi merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen hafta Emine ve Esra hanım 21 puan alarak son sırayı paylaştı. Haftayı 22 puan ile kapatan Fatmanur hanım ise üçüncü oldu. Zuhal Topal ve kaynanalardan 28 puan alan Sevgi hanım da ödüle veda ederken, 31 puan almayı başaran Elif hanım geçen haftanın birincisi oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Mart Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün yeni yarışmacıları ile ekrana gelecek. Haftanın ilk yarışmacının performansını göstereceği programda puan durumu ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.