Uyanış: Büyük Selçuklu 24. Bölüm Full İzle! 8 Mart 2021 Uyanış: Büyük Selçuklu 24. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 24. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 24. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 24. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlar arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın verdiği mücadeleler anlatılıyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’un yer aldığı yapım pazartesi akşamları saat 20.00’da yayınlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin yayınlanan son bölümünde Tekiş’in saraya gelmesi ile veliaht meselesi herkes için merak konusu olurken, Tapar ve Melikşah arasında beklenmedik olaylar yaşanır. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Tekiş’in saraya gelişi ile ortaya atılan veliaht meselesi Tapar’ın ilgisini çeker. Bunun üzerine Tapar, Başulu’nun mezarını açtırmak üzere harekete geçer. Ancak Nizamülmülk’ün durumu Melikşah’a bildirmesi ile mezarın açılması engellenir ve Melikşeh ile Tapar arasında büyük bir tartışma yaşanır. Tartışmanın sonrasında Melikşah’ın ordu pazarından ayrıldığını öğrenen Markus ise oraya baskın düzenlenler. Baskın sırasında Tapar’ın yaralanması ile oğlu ile çok sert konuşan ve ona tokat atan Melikşah büyük pişmanlık duyar. Bu sırada baba ve oğlun arasını açan büyük bir sır olduğunu anlayan Terken ise bu sırrın peşine düşer. Tüm bunların arasında sarayda dedikodu yayan ve ortalığı karıştıran Tekiş, Melikşah tarafından saraydan kovulur. Tekiş’in tek amacı ise Melikşah’ı tahttan indirmektir.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 24. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Tapar’ın yaşayıp yaşamayacağının merak edildiği yapımda Terken’in Başulu ile ilgili gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği de merak konusu oldu. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.