Survivor 2021 Tek Parça İzle! 9 Mart 2021 Salı Survivor 44. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor 2021 44. bölüm fragmanı ile heyecan yarattı. Survivor 2021 44. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 44. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Türkiye yeni sezonu ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yan en çok izlenen yapımlar arasında yer alan programda her hafta heyecan ve eğlence dolu yarışmalar ekrana geliyor. Sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Survivor Türkiye programında bu sezon birinci olacak isim ise şimdiden merak ediyor. İlgi ile takip edilen program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu gerçekleştirdiği Survivor Türkiye programında bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. İki takımın dokunulmazlık, ödül, sembol, iletişim ve avantaj oyunları için karşı karşıya geldiği oyunlarda heyecan dolu anlar yaşanıyor. Zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele eden isimler, ödülleri kazanmak ve adada kalmak için çabalıyor. Her hafta salı günü gerçekleştirilen eleme konseyi ile 4 eleme adayından biri adaya veda ediyor.

Survivor Türkiye 8 Martta Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye, dün ödül oyununun oynandığı son bölümü ile ekrana geldi. Eleme gecesinin yaklaştığı programda heyecan dolu anlar yaşandı. Programda Çağrı’nın agresif tavırları dikkat çekerken, yarışmacının diskalifiye olup olmayacağı ise merak edildi. Survivor Türkiye son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının dün ekrana gelen bölümünde ödül oyunu öncesinde takımlar avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Avantaj oyununu gönüllüler takımı kazandı. Avantaj oyununun ardından yarışmacılar sandviç ve kek kazanacakları ödül oyunu için suyun içindeki parkurlarda kıyasıya mücadele etti. Ödül oyununun kazananı da gönüllüler takımı oldu.

Survivor Türkiye 9 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kim Elenecek?

Survivor Tükiye programı haftanın eleme konseyi ile bu akşam ekrana gelecek. Adadan ayrılacak ismin merakla beklendiği heyecan dolu program bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.