Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 658. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 658. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan program ilk bölümünden bu yana izleyenlerin beğenisini topluyor. Eğlence, rekabet ve heyecan dolu konsepti ile dikkat çeken yemek yarışmasında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Programda lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor, izleyenler keyifli dakikalar geçiriyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta hafta içi hergün yeni bölümleri ile saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında birbirinden iddialı yarışmacıları kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta 4 gelin ve kaynananın takım halinde yarıştığı programda gelinler mutfaktaki hünerlerini gösteriyor ve günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için çabalıyor. Kendi gelinlerinin tabağını bulmaya çalışan kaynanalar ise Seda Sayan ile beraber puanlama yapıyor. Programda en yüksek puanları alarak günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan isim ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 9 Mart Puan Durumu Nasıl Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine rekabet dolu yeni bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Gelinler arasında gerilimlerin yaşandığı 9 mart programında günün birincisi olan isim ise merak edildi.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde kaynanalardan ve Seda Sayan’dan en yüksek puanları alan isim Zeynep oldu. Zeynep 19 puan ile çeyrek altını kazandı. Ayten 18 puan ile ikinci olurken, 13 puan alan Dudu ise üçüncü oldu. Aysun 8 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında 10 mart puan durumu ve gününü birincisi henüz belli değil. Program bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.