Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 146. Bölüm Full İzle! 10 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölümü ile bugün 15.15'te Show TV ekranlarında olacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Mart 2021 son bölümü kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. İlgi ile takip edilen yapımda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV’de ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 9 Martta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gündem ve gelişmelerle izleyenleri ile buluştu. İlgi ile takip edilen programda buluşmalar yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin dolandırıcılık çetesinin lideri olarak bilinen Emrah gündem olmaya devam etti. Emrah’ın evlilik vaadi ile dolandırdığı genç kız canlı yayına katıldı. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan genç kız zorlu süreci tüm ayrıntıları ile paylaştı. Emrah’ın evinden kaçan Dilara da bir kez daha programa katıldı. Dilara ailesinin yanına dönmeyi reddettiği programda Emrah’tan uzak duracağına da söz verdi. Programın dün ekrana gelen bölümünde eşinin yasak aşkını öğrendikten sonra hayatını kaybeden Hamide hanım gündem oldu. Hamide hanımın ölüm nedeni merak konusu oldu. Ölüme yasak aşkın neden olduğu yönünde iddialar var. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında dün büyük buluşma yaşandı. 36 gündür kayıp olan Cemile sonunda bulundu. Cemile ve ailesi uzun zaman sonra canlı yayında karşı karşıya geldi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 10 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında dün yaşananların ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Programında yeni bölümünde ölümü ile herkesi şaşkına uğratan Hamide hanım ile ilgili ayrıntılar ekrana gelecek. Hamide hanımın ölümü ile eşinin yaşadığı yasak aşk arasında bağlantı olup olmadığı konuşulacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni gündemlerin de ekrana geleceği 10 mart bölümü ile bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.