Zuhal Topal'la Sofrada 558. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 10 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 558. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 558. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda izleyenler hem keyifli dakikalar yaşıyor hem de lezzetli yemek tarifleri öğreniyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini göstermek için rekabet ettiği programda kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan yemek yarışmasında gelinler kendi menülerinin en lezzetli şekilde sunmak için mücadele ediyor. Zuhal Topal’la beraber tadım ve puanlama yapan kaynanalar ise kendi gelinlerinin birinci yapmaya çalışıyor. Programda her hafta cuma günleri haftanın finali yapılıyor. Hafta boyunca en yüksek puanı alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 9 Mart Yarışmacısı Kimdir, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yeni haftanın ikinci bölümü ile ekrana geldi. Programda dün yarışan gelin ve kaynananın kim olduğu ve güncel puan durumu ise yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Meryem Koral ve kaynanası Esen Koral yarıştı. Kalabalık menüsü ile kaynanalardan yüksek puan almaya çalışan Meryem Koral menüsünü yetiştirmek için zamanla yarıştı. Meryem hanım günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 30 puan aldı. Haftanın ilk yarışmacısı ise günü 34 puan ile tamamlamıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 10 Mart Yarışmacısı Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelecek bölümünde yarışacak isim ve puan durumu henüz açıklanmadı. Program bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.