Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 659. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 659. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 659. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya rekabetinin ekrana geldiği programda lezzetli yemek tarifleri de izleyenlerle buluşuyor. Program hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki yeteneklerini gösterdiği programda kaynanalar ise jüri üyesi oluyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için kıyasıya rekabet ediyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmak ve yüksek puanlar vermek için çabalıyor. Seda Sayan’ın da puanlama yaptığı programda en yüksek puanı alan gelin ödüllerin de sahibi oluyor. Günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Mart Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Gelinlerin yine kıyasıya rekabet ettiği 10 mart programının birincisi ise merak konusu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde Dudu ve Ayten en yüksek puanı alan iki isim oldu. 17 puan alan yarışmacılar içinden çeyrek altının sahibi kura ile seçildi. Çeyrek altını kazanan isim Ayten oldu. Aysun’un 14 puan ile üçüncü olduğu programda 13 puan alan Zeynep ise son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Mart Çeyrek Altının Sahibi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının bugünkü puan durumu henüz belli değil. Program bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.