Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 147. Bölüm Full İzle! 11 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te izleyicisiyle buluşuyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın mağdur ve suçluları yüzleştirdiği programda çarpıcı gelişmeler ekrana geliyor. Program yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 10 Martta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün ekrana gelen bölümü ile yine birçok çarpıcı gündemi izleyenlerle buluşturdu. Programda ele alınan olaylarla ilgili yeni gelişmelerin ekrana geldiği yayında yüzleşmeler de yaşandı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde eşi tarafından aldatılan ve hayatını kaybeden Hamide hanım gündem olmaya devam etti. Eşinin yaşadığı yasak aşkı öğrenen ve ölümünün bu olayla ilgili olup olmadığı araştırılan Hamide hanım ile ilgili görgü tanıkları ifade verdi. Hamide hanımı olaydan 1 hafta önce gören görgü tanıklarının ifadelerinin ekrana geldiği programda Cemile ve ailesi de yüzleşmeye devam etti. Ailesine veda mektubu bırakarak Ömer ile kaçan Cemile, canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Cemile’nin veda mektubunun ekrana geldiği programda, Ömer’in Cemile ile beraberken eski sevgilisi Şeyma ile olan konuşmaları da ekrana geldi. Programda Savaş’ın babasının yasak aşk yaşadığı Sema hanımın eski eşi de konuştu. Eski eşi ile ilgili ilk defa açıklama yapan kişinin söylemleri izleyenleri şaşırttı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 11 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından ekrana gelecek yeni gündemler merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde Hamide hanımın ölüm nedeni konuşulmaya devam edecek. Cemile ve ailesi arasındaki yüzleşmenin de devam edeceği 11 mart programında yeni gündemler de ekrana gelecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.