Şarkılar Bizi Söyler 3. Bölüm Full Canlı İzle! Sibel Can - Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler Sezen Aksu Şarkıları 11 Mart 2021 Tek Parça Youtube

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak. Şarkılar Bizi Söyler 3. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şarkılar Bizi Söyler 3. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Şarkılar Bizi Söyler programı müzik ve eğlenceli dolu bölümleri ile izleyenlerden beğeni topluyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda müzik şöleni yaşanıyor. Birbirinden renkli konukları ve farklı konsepti ile dikkat çeken program her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Şarkılar Bizi Söyler programının sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun üstleniyor. Klarneti ile Hüsnü Şenlendirici’nin de ikiliye eşlik ettiği programda her hafta müzik dünyasının usta isimleri anılıyor, en sevilen şarkıları söyleniyor. Sanat ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin de konuk olarak ağırlandığı programda kahkaha dolu anlar ekrana geliyor. Konuklarla keyifli sohbetlerin yapıldığı ve en sevilen şarkıların seslendirildiği Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Şarkılar Bizi Söyler Programı 2. Bölüm Konukları Kimlerdi, Neler Yaşandı?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler programı geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran program geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Kahkaha dolu anların ekrana geldiği 2. bölümde sürpriz konuklar programa renk kattı.

Şarkılar Bizi Söyler programının geçen hafta ekrana gelen bölümünde Orhan Gencebay’ın şarkıları söylendi. Şafak Sezer’in de konuk olduğu programda eğlence zirveye çıktı. Sibel Can ve Hakan Altun’un başarılı düetlerinin ekrana geldiği programda usta sanatçı Orhan Gencebay sürpriz yaparak konuk oldu. Sibel Can ve Orhan Gencebay’ın ilginç tanışma anıları konuşuldu. Şafak Sezer ise söylediği şarkı ile herkesi şaşırttı.

Şarkılar Bizi Söyler Programı 3. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Şarkılar Bizi Söyler programı bu hafta yine eğlence dolu bölümü ile ekrana gelecek. Sezen Aksu şarkılarının söyleneceği programa Kibariye, Niran Ünsal, Nilgün Belgün ve Kubat konuk olacak. Şarkılar Bizi Söyler programı yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.