Müge Anlı Tamamı Tek Parça 12 Mart 2021 Cuma ATV Canlı izle!

Müge Anlı 12 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mart canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı birbirinden çarpıcı olay ve konularla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları gündem oluyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 11 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birçok çarpıcı gündem ve gelişme ile izleyenleri ile buluştu. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda dün yine beklenmedik gelişmeler yaşandı. Programın son bölümü merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Mervenur Bolat cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Aylarca kayıp olduğu düşünülerek aranan Mervenur Bolat’ı öldürme şüphesi ile göz altına alınan isimler oldu. 20 yaşındaki Mervenur Bolat’ı tek kişinin mi öldürdüğü sorusuna cevap aranıyor. Programın diğer gündemi ise kayıp Adem Bozkurt oldu. Samsun’da kaybolan Adem Bozkurt’un terk edilmiş aracı bulundu. Kayıp adamın nerede olduğu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Konu ile ilgili yaşanan sıcak gelişmeler programın dünkü bölümünde ekrana geldi. Müge Anlı’nın dün ekrana gelen bölümünde sağlık raporu ve savcılık izni bekleyen İshak ve Aleyna sonunda kavuştu. Aleyna Şeker ve İshak’ın kavuşma öyküsü ekrana geldi. Ailesini arayan Tolga Topanoğlu’nun akıl almaz yaşam hikayesi de ekrana gelmeye devam etti. Programın diğer gündemi ise eski eniştesi ile ilgili şikayetleri olan aile oldu. Abdurrahman Çığ ve ailesi eski enişteleri hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 12 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Mervenur Bolat cinayetinin ve Adem Bozkurt olayının gündem olmaya devam edeceği programda Abdurrahman Çığ ve ailesi de yaşananları anlatacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün saat 10.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.