Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Mart 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 12 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 12 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 12 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 12 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların  ve dağılan ailelerin ekrana geldiği programda aldatılan, dolandırılan ya da yakınları kaybolan binlerce mağdur hikayesini anlatıyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 11 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni Esra Erol, dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıdı. Programın son bölümünde gündemlerle ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı. Yüzleşmelerin de devam ettiği 11 mart programı ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Halil İbrahim’i sevgilisi Hanefi ile birlik olarak dolandıran Kibar’ın geçmişi ile ilgili yeni gerçekler ortaya çıktı. Sevgilisi Hanefi’yi kardeşi olarak tanıtan Kibar, Halil İbrahim’i evlilik vaadi ile dolandırmıştı. İkili arasında yüzleşme yaşanırken Kibar’ın eski eşinin kardeşi canlı yayına bağlanarak inanılmaz iddialar ortaya attı. Kibar’ın abisi Ahmet’i öldürdüğünü iddia eden isim yeğenlerinin de durumu bildiklerini açıkladı. 15 yıl önce işlendiği iddia edilen cinayetle ilgili iddiaları reddeden Kibar ise eski eşinin ölümü ile ilgisi olmadığını söyledi. Kibar’ın eski eşinin ölümü ile ilgili çelişkili ifadeleri ise dikkat çekti. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde tartışılan diğer konu ise Fehmi oldu. Uzun süredir kayıp olduğu bilinen Fehmi’nin nerede olduğu Esra Erol ve ekibi tarafından araştırılıyor. Programa 62 yaşındaki annesi Nuran’ın Fahrettin Bey tarafından kaçırıldığını iddia eden Suzan şok bir gelişme ile yıkıldı. Annesi Nuran ve Fahrettin Bey’in evliliğini duyan Suzan bu evliliğin gerçek olmadığını iddia etti. Konu stüdyoda tartışma yarattı.

Esra Erol Programı 12 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da dün yaşananların ardından bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Programın bugün yayınlanacak bölümünde Kibar gündem olmaya devam edecek. Eski eşinin öldürdüğü ile ilgili iddiaların konuşulacağı programda Kibar ve çocukları arasında yüzleşme yaşanacak. Fahrettin Bey ve Nuran hanım evliliğinin de gündem olmaya devam edeceği program bugün saat 16.20’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.