Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm Full İzle! 12 Mart 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Payitaht Abdülhamid 142. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Abdülhamid Payitaht heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Beşinci sezonu ile izleyenleri ile buluşan yapım yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni topluyor. İlgi ile takip edilen dizide Osmanlı Devleti’ni çöküş yılları ve Abdülhamid’in verdiği mücadeleler anlatılıyor. Başrolünde Sultan Abdülhamid rolü ile Bülent İnal’ın yer aldığı yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 141. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en çok izlenen iddialı yapımları arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisi geçen hafta 141. bölümü ile ekrana geldi. Sultan Abdülhamid’in sırları çözmeye çalıştığı son bölümde Aliye’nin önünde ise çok az engel kalmıştır. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Selim Paşa ismi yeniden sarayda duyulmaya başlanır. Abdülhamid bu ismi duyunca çözmeye çalıştığı sırlarla bir ilgisi olabileceğini düşünür ve araştırmalara başlar. Abdülhamid yaşanan hadiselerin nedenini ortaya çıkarmaya çalışırken, aynı zamanda İstanbul’a hukukçu Martin Efendi’yi çağırır. Çağrı üzerine yola düşen Martin Efendi ise İstanbul’da öldürülür. Bu cinayetin detaylarını öğrenen Abdülhamid ise büyük şaşkınlık yaşar. Onu bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Bu sırada sarayda da işler karışmaya devam eder. Saliha Aliye’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Bu sırada ise beklemediği bir tuzağa düşer. Saliha’yı tuzağa düşüren Aliye’nin önünde ise tek bir engel kalır. Amacına ulaşmak için ablası Fatma’yı da aşması gerekmektedir. Bu sırada Sabuha ise Naime’nin gelini olacağına inanmaya başlar be soluğu sarayda alır.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 142. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizide Abdülhamid’in yeni planları ve Aliye ile Fatma arasındaki savaşın kazananı merak konusu oldu. Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.