Akıncı Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 12 Mart 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Akıncı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Akıncı 11. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 11. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akıncı Dizisi 11. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Akıncı heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden  bu yana ilgi ile takip edilen yapımda köklerini Osmanlı’dan alan bir süper kahramanın İstanbul’u korumak için verdiği mücadele anlatılıyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı Akıncı dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Akıncı Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Akıncı geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Yaşananlar Nergis’i kötü etkilerken, Akıncı ise beklenmedik kararlarla karşı karşıya kalır. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde stüdyoya yapılan saldırının yankıları devam eder. Deniz’in ölmesi ise herkesim hayatında yıkıcı bir hal alır. Nergis yaşananlardan sonra stüdyoya geri dönmek üzere yola çıkar. Yolda karşılaştığı Meryem’in sözleri ise kafasını karıştırır. Nergis hayatı ile ilgili beklenmedik yeni kararlar alır. Bu sırada okula gelen müfettişler ise Fatih’le ilgili şaşırtıcı bir karar verirler. Deniz’in ölümünün yankıları devam ederken Kemal Yusuf Yenice hakkında ilginç bilgilere ulaşır. Bu bilgilerle ilgili Aylin’in ifadesine başvurmak ister ve Aylin’i emniyete çağırır. Aylin’in emniyete çağırılması Cevdet’i huzursuz eder. Kemal’in kendisi ile ilgili yakaladığı ipucu karşısında şok olan Cüneyt ise yeni bir plan  yapar. Cüneyt Kemal’e korkunç bir tuzak kurar.

Akıncı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümü merakla beklenmeye başlandı. Yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde tuzağa düşen Kemal’in hapse atıldığının ve bıçaklandığının görüldüğü 11. bölüm fragmanında Akıncı ise Lukas’ı bulur. Heyecan dolu yeni bölüm fragmanının ardından merakla beklenen Akıncı dizisi bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.