Kuzey Yıldızı 55. Bölüm Full İzle! 13 Mart 2021 Kuzey Yıldızı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı 55. Bölüm izle makalemizle; Kuzey Yıldızı dizisinin 55. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Kuzey Yıldızı 55. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilir, Kuzey Yıldızı 55. Bölüm fragmanı seçeneğiyle fragmana göz atabilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 55. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi heyecan ve eğlence dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in yer aldığı yapımda iki aşığın maceraları anlatılıyor. Dizi her hafta cumartesi akşamı saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı Dizisi 54. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarını sevilen dizisi Kuzey Yıldızı geçen hafta 54. bölümü ile ekrana geldi. Macera dolu son bölümde Rus mafyası ile verilen heyecanlı mücadele izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yıldız ise Kuzey için girdiği tehlikede birkez daha arada kaldı. Kuzey Yıldızı dizisi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Sefer, Ivanka ile beraber Nadide’ye yakalanır. Sefer’in yaptıklarından bıkan Nadide ise çok sinirlenir. Ancak ikilinin peşine düşen mafya daha büyük bir sorun yaratır. Mafya Sefer’deki saati almak ister. Ancak Sefer’in saati vermeye niyeti yoktur ve Nadide ile kaçmaya başlarlar. Yakalanan ikili Rus mafyası tarafından rehin alınır. Kuzey ise kızlarının da rehin alındığını duyunca harekete geçer. Kızlarının rehin tutulduğu oteli bulur. Ancak onları kurtarmak için Sefer’in camdan aşağı attığı saati bulması gerekmektedir. Kuzey ne yapar eder ve saati bulur ancak Sefer saati mafyaya vermeyi reddeder ve Kuzey de rehin alınır. Bunun üzerine yaşananları öğrenen Yıldız, Kuzey’i kurtarmak için harekete geçer. Yıldız Kuzey ve tayfasının kaçma girişiminden habersiz oteli bastığında ise Mine’nin de rehin alınmış olduğunu görür. Onu kurtarmak için ise zor bir seçim yapması gerekmektedir.

Kuzey Yıldızı Dizisi 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta yayınlanan heyecan dolu bölümünün ardından yapımda bu hafta yaşanacaklar merak konusu oldu. Kuzey ve Yıldız için işlerin yine karıştığı son bölümün ardından Yıldız’ın vereceği karar merak konusu oldu. Eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kuzey Yıldızı bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.