Teşkilat Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 14 Mart 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 2. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 2. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat geçen hafta yayın hayatına başladı. MİT içindeki 7 kahramanın mücadelesinin anlatılacağı yapımın başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu yer alıyor. İlk bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ekrana gelecek.

Teşkilat Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat geçen hafta ilk bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Yayınlanan ilk bölümü ile beğeni toplayan yapımda yabancı istihbaratçılarla mücadele etmek için toplanacak bir ekibin zor kararı ekrana geldi. MİT içinde kurulacak özel ekip için hayatlarından vazgeçmesi gereken 7 istihbaratçının bir araya geliş hikayesi ekrana geldi. Dizi ilk bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Teşkilat dizisinin ilk bölümünde Türkiye’ye karşı harekete geçen gizli ve karanlık bir yapı, Türkiye’nin İHA ve SİHA programlarını hedef alır. MİT bu programları korumak ve yabancı güçlerle mücadele etmek için özel bir ekip kurulmasına karar verir. Deneyimli istihbaratçı Mete Bey’in öncülüğünde kurulacak bu ekibe katılacak isimlerin ise kağıt üstünde ölü olarak görünmeleri gerekmektedir. Mete Bey bu ekipte olmasını planladığı Zehra, Hulki, Hakkı Dayı, Pınar, Uzay ve Gürcan ile bir konuşma yapar ve şartlarını kabul etmelerini ister. Teşkilatın en iyilerinden oluşan bu isimler ölü görünmeyi kabul eder. Teşkilatın liderliği için ise gözde isimlerinden Serdar Kılıçaraslan seçilir. Ancak Serdar vatan sevgisi ile aşkı Ceren arasında kalır. Serdar bu teklifi kabul ederse Ceren onun öldüğünü düşünecektir. Serdar bu kararı vermeye çalışırken, ekibin diğer üyeleri ise geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerini fark ederler.

Teşkilat Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen ilk bölümünün ardından yapımda bu hafta yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen 2. bölüm fragmanları da yayınladı. Serdar’ın teklifi kabul ettiği 2. bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler ekrana geldi. Dizinin yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.