Survivor 2021 Tek Parça 13 Mart 2021 Cumartesi 46. Bölüm Canlı İzle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 46. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 46. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 46. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye kıran kırana mücadelenin yaşandığı heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Acun Ilıcalı tarafından ekrana getirilen yapımda ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurlarda mücadele ediyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları ekrana geliyor.

Survivor 11 Martta Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı? Birleşme Partisinin Tarihi Belli Oldu

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye ekrana gelen son bölümü ile yeni haftasına başladı. Programın 11 mart bölümünde yeni haftanın takım kaptanları seçildi ve heyecan dolu ödül oyunu ekrana geldi. Sembol oyunu ile birleşme partisinin ilk isimlerinin de açıklandığı bölümde Barış ve Çağrı’nın yarışmaya devam edip edemeyeceği belli oldu. 11 mart bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Survivor Türkiye programının perşembe günü ekrana gelen son bölümünde takımların yeni kaptanları belli oldu. Ünlüler takımında kaptan Batuhan olurken, gönüllüler takımının kaptanı ise Aleyna seçildi. Programda bu sezon birleşme partisinin 27 ve 28 mart tarihlerinde yapılacağı açıklandı. 11 martta takımlar sandviç ve patates kızartması yemek için ödül oyunu ile karşı karşıya geldi. Rekabet dolu geçen ödül oyununda Batuhan’ın son atışı ile kazanan ünlüler takımı oldu. Ödül oyununun ardından ise sembol oyunu ekrana geldi. Sembol oyununda ise takımlar arasında yaşanan kıyasıya rekabetin ardından Aleyna ve Steven kazanan isimler oldu ve seçtikleri 3 kişi ile makarna salatası ödülünü kazandı. Programın sonunda Acun Ilıcalı, Barış Özbek’in sağlık sorunları nedeni ile yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Programın önceki bölümünde sunucu Murat Ceylan ile gerginlik yaşayan Çağrı ise yarışmaya devam edeceğini açıkladı.

Survivor Türkiye 13 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının heyecan dolu son bölümünün ardından programın yeni bölüm tanıtımları ekrana geldi. Mücadele ve heyecan dolu yeni bölüm fragmanı dikkat çekti. Survivor Türkiye yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.