Müge Anlı Tamamı Tek Parça 15 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 15 Mart canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Mart canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 15 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ele alınan olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 12 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert geçen haftanın son yayını ile 12 mart günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Ekrana taşıdığı olaylarla gündemi derinden etkileyen programın son bölümü yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler izleyenlerle buluştu. Programda Abdurrahman Çığ ve ailesinin eski enişteleri ile ilgili çarpıcı iddiaları ekrana damgasını vurdu. Eski eniştelerinin kendilerine yaptıklarını canlı yayında anlatan aile, izleyenleri şoka soktu. Abdurrahman Çığ eski eniştelerinin kendilerine şantaj yaptığını açıkladı. Darp, şiddet ve istismar ile suçlanan eski eniştenin iddialar karşısındaki cevabı ise merak konusu oldu. Akıl almaz iddiaların gündeme geldiği programda olaylara şahit olan kişiler de açıklamalarda yaptı. Abdurrahman Çığ ve ailesinin iddialarının grçek olup olmadığı ve eski eniştenin yapacağı açıklama merak konusu oldu. Programın son bölümünde ekrana gelen diğer gündem ise Tolga Topanoğlu oldu. Ailesinden çok küçük yaşta ayrılan ve yıllar sonra ilik nakli olması gerektiği için biyolojik ailesinin aramaya başlayan Tolga Topanoğlu’nun hikayesi izleyenleri ekrana kilitledi. Tolga Topanoğlu’nun nakli için geri sayım başladı. Kardeşi olduğu iddia edilen kişi ile DNA testi sonuçları ise merakla bekleniyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Programın bugün yayınlanacak bölümünde Abdurrahman Çığ ve ailesi programa konuk olmaya devam edecek. Tolga Topanoğlu ve kardeşi olduğu iddia edilen kişi ile yapılan DNA testinin sonuçları da bugün açıklanacak. Program saat 10.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.