Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 149. Bölüm Full İzle! 15 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile ekranlara saat 15.15'te geliyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 15 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 15 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. İlgi ile takip edilen gündüz kuşağı programında mağdurlar ve suçlular arasında yüzleşmeler yaşanıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 12 Martta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme geçen haftanın son yayını ile 12 mart günü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine çarpıcı gelişmeler izleyenlerle buluştu. Farklı gündemlerin ekrana geldiğ son bölüm yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde Hamide’nin yasak aşk kurbanı olup olmadığı tartışılmaya devam etti. Eşinin kendisini aldattığını öğrenen ve hayatını kaybeden Hamide hanımın yaşadıkları ekrana geldi. Eşinin ölümünden sadece 3 gün sonra yasak aşkı ile kaçan Savaş ile ilgili yeni gelişmeler de yaşandı. Savaş’ın babası Süreyya Bey olay günü yaşananları anlattı. Vazgeçme muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Süreyya Bey, süreci ayrıntılı şekilde izleyenlerle paylaştı. Sürpriz tanıkların da programa konuk olduğu son bölümde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Programın son bölümünde haftalardır tartışma konusu olan Ömer ve Cemile aşkı da ekrana geldi. İkilinin aileleri canlı yayına katıldı. Ömer ve Cemile’nin büyüklerin elini öptüğü son bölümde iki aile arasında sular durulmaya başladı. Ömer Cemile ile ilgili verdiği sözleri tutacağını da canlı yayında açıkladı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 15 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek programda yine birbirinden çarpıcı gelişmeler ekrana gelecek. Program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.