Maraşlı Dizisi 10. Bölüm Full İzle! 15 Mart 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımı Maraşlı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Maraşlı 10. bölüm full izleme linkine ve 10. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Maraşlı Dizisi 10. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Maraşlı dizisi aksiyon ve heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda beklenmedik şekilde yolları kesişen Mahur ve Maraşlı’nın serüveni anlatılıyor. Başrollerinde  Burak Deniz ve Alina Boz’un yer aldığı yapım pazartesi akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Maraşlı Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Mahur ve Maraşlı arasındaki duygusal bağ açığa çıkarken Savaş’ın beklenmedik ortağı ise izleyenler şaşırttı. Maraşlı dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitledi.

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Mahur’un yurt dışına gittiğini düşünen Maraşlı çok üzülür. Bu sırada Savaş’ın İlhan’ı esir aldığını öğrenir. Ozan’ı sorguya çeken Maraşlı, şirketi Savaş’ın aldığını öğrenir. Bu sırada Savaş ise İlhan’ı kirli bir işe sokmaya çalışmaktadır. Şirketin uçakları ile uyuşturucu taşımak ister. İlhan buna karşı çıkar ancak köşeye sıkışmıştır. Mahur olanlardan sonra Maraşlı’yı bırakmak istemez ve ona aşkını itiraf eder. Ancak eve dönmeye niyeti yoktur. Mahur’un Maraşlı için gitmediğini anlayan Aziz ise kızını Maraşlı’dan uzak tutmaya karar verir ve Mahur’u eve döndürmeye çalışır. Aziz ve Mahur ev konusunda anlaşmaya çalışırken, Aziz kalp krizi geçirir. Mahur babasını hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Maraşlı ise başı belada olan İlhan’ı kurtarmaya gider. İlhan’ın bulaştığı işi öğrenen Maraşlı, Savaş’a bir not iletir. Notu Savaş’a götüren kişi ise Necati olur.

Maraşlı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda heyecan dolu sahneler dikkat çekerken Mahur’un vurulması ise şaşkınlık yarattı. Maraşlı merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.