Çukur 4.Sezon 28. Bölüm Full İzle Show TV! 15 Mart 2021 Çukur 4. Sezon 28. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4. Sezon 28. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4. Sezon 28. izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4. Sezon 28. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4. Sezon 28. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 27. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Çukur dizisinde İstanbul’un Çukur mahallesinin korumak için mücadele eden Koçovalı ailesi ve mahallerin hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Erkan Koçak Köstengil yer alıyor. Yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 27. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen yapımı Çukur geçen hafta 4. sezonun 27. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu sahnelerin yaşandığı son bölümde Yamaç ve Vartolu’nun karşı karşıya gelmesi dikkat çekti. Çukur dizisi aksiyon dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yamaç’ın dönüşü ile başlayan kaos devam eder. Mahallenin kontrolünün sağlamaya çalışan Amca ile Yamaç arasındaki gerginlik daha belirgin hale gelir ve bir savaşa dönüşür. Bu konuda kafası karışık olan Vartolu ise kendi yolunu seçmeye karar verir. Vartolu’nun bu kararı onu yıllar önce olduğu gibi Yamaç ile karşı karşıya getirir.  Amca kendi çıkarlarını korumak için İdris’in eski dostlarından birine boyun eğdirmek ister. Ancak karşısında Yamaç ve Cumali’yi bulur. Bu sırada Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü için mahallede hazırlıklar başlar. Tüm mahalle düğünde eğlenmeye çalışırken, Yamaç ise yeni bir aksiyona girer. Efsun’u ve kızı Masal’ı kurtarmak isteyen Yamaç’ın mücadelesi izleyenlerin nefesini kesti.

Çukur Dizisi 4. Sezon 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından bu hafta yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Yayınlanan her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanında yine heyecan dolu sahneler ekrana geldi. Çukur dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.