Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır enerji dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda sağlıktan mutfağa birçok farklı gündem konuşuluyor. Ünlü isimlerin de konuk olarak ağırlandığı sabah programı hafta içi her gün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 15 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yeni haftanın ilk yayını ile gün ekrana geldi. Eğlence dolu yeni bölümü ile yine izleyenleri ile buluşan programda birçok konuda uzman isimler izleyenleri bilgilendirdi. Müzik şöleninin yaşandığı 15 mart programına birbirinden ünlü isimler konuk oldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne güçlü sesi ve sevilen şarkıları ile Işın Karaca konuk oldu. Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Işın Karaca izleyenlere müzik dolu anlar yaşattı. Yeni şarkılarını canlı yayında söyleyen ünlü isim özel hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Programın diğer konuğu ise Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca oldu. İlkim Karaca ünlü sanatçının vefatından sonra yaşadıklarını anlattı. Sinem Yıldız da programın son konuğu oldu. Ünlü isim özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sağlık köşesinde yine egzersiz ve yeme bozuklukları ile ilgili izleyenlerin bilgilendirildiği 15 mart programında birbirinden lezzetli tarifler de verildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 16 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programın bugün ekrana gelecek bölümüne Yasemin Bozkurt konuk olacak. Ünlü isimlerin kara kutusu olarak tanınan Yasemin Bozkurt ünlü isimlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yapacak. Türkiye’nin ilk erkek güzeli Karahan Çantay’ın ölümünün arkasındaki gizem Mehmet Akyüz ile canlı yayında konuşulacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni bölümü ile bugün saat 09.45’te ekrana gelecek.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.