Survivor 2021 Tek Parça İzle! 16 Mart 2021 Salı Survivor 49. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 49. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 49. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 49. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Survivor Türkiye yeni sezonu ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her sezonu ile izleyenlerin beğenini toplayan program her bölümü ile sosyal medyada gündem yaratıyor. Birbirinden zorlu parkurlarda heyecan dolu mücadelelerin ekrana geldiği Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu Murat Ceylan’ın üstlendiği Survivor Türkiye programında bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Dokunulmazlık, ödül, sembol ve iletişim oyunları için güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan bu sene kimin birinci olacağı da merakla bekleniyor. Survivor Türkiye programının rekabet ve eğlence dolu yeni bölümleri ilgi ile takip ediliyor.

Survivor Türkiye 15 Martta Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor Türkiye dün akşam heyecan dolu bir bölümü ile daha ekrana geldi. Programda bir haftanın daha sonuna yaklaşılırken, ödül ve Anlat Bakalım oyunları oynandı. Ödül oyunu için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, Anlat Bakalım oyunu ile eğlence dolu dakikalar yaşadı. Survivor Türkiye son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye programının dün ekrana gelen bölümünde ödül oyunu için ilk olarak avantaj oyunu oynandı. Avantaj oyununu kazanan ünlüler takımı, 10-7 skoru ile ödül oyununun da kazananı oldu. İkinci bölümde ise Anlat Bakalım oyunu ekrana geldi. Eğlence dolu anların yaşandığı ikinci turda kazanan yine ünlüler takımı oldu. Programın son bölümünde tüm oyunları kazanan ünlüler büyük coşku yaşadı.

Survivor Türkiye 16 Mart Tanıtımı Yayınlandı, Bu Akşam Eleme Konseyi Toplanacak!

Survivor Türkiye programının dün ekrana gelen bölümünün ardından heyecan doruğa çıktı. Programda bugün haftanın son eleme adayları belli olacak. Survivor Türkiye’de bir yarışmacının adaya veda edeceği 16 mart programı bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile yeniden buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.