Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 151. Bölüm Full İzle! 17 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ 

Bu sezon Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor. Gizli kalmış suçların ortaya çıktığı programda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşmeler yaşanıyor. Program hafta içi her gün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 16 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gelişmeler ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dün yayınlanan bölümünde Hamide’nin ölümü ile ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler ekrana geldi. Çarpıcı gelişmelerin ve yeni iddiaların konuşulduğu 16 mart bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında eşi Savaş’ın başka bir kadın ile yaşadığı yasak aşkı öğrenen ve bu olaydan kısa süre sonra hayatını kaybeden Hamide’nin ölümünün arkasındaki sır konuşulmaya devam etti.  Programın dün ekrana gelen bölümünde canlı yayına bağlanan akraba Hamide’nin bağlandığını ve kadına zorla zehir içirildiğini iddia etti. Programda Hamide’nin öldüğü esnada Süreyya Bey’in telefon ettiği Mehmet Bey de yaşananlarla ilgili bildiklerinin anlattı. Yasak aşk olayının kilit ismi Sema ile ilgili de yeni iddialar ortaya atıldı. Sema ve Süreyya Bey’in Hamide’yi beraber zehirledikleri iddia ediliyor. Olayların kilit ismi Sema canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddialarını yalanladı. Programın dün ekrana gelen bölümünde Hamide’nin Savaş dışındaki ilişki yaşadığı başka biri daha ortaya çıktı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde diğer çarpıcı gündem de kaybolduğu iddia edilen Ümmühani oldu. Ümmühani canlı yayına bağlanarak, kaybolmadığını açıkladı. Eşi Ahmet’in kendisine şiddet uyguladığını bu nedenle de evi terk ettiğini açıkladı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 17 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının bugün ekrana gelecek bölümünde gündemlerde yaşanan yeni gelişmeler ekrana gelecek. Hamide’nin ölümü ile ilgili yeni gelişmelerin konuşulacağı program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.