Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 17 Mart 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 17 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 17 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 17 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 17 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulup giden hayatların, dağılan ailelerin ekrana geldiği yapımda birçok mağdur hikayesini anlatıyor. Esra Erol ve ekibinin mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalıştığı program hafta içi her gün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 16 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geliyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Cinayet iddialarının tartışıldığı son bölümde kayıp olayları ile ilgili yeni gelişmeler de ekrana geldi. Esra Erol son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen son bölümünde Kibar hakkındaki cinayet iddiaları konuşulmaya devam etti. Ahmet’in kardeşi Hakkı, abisini Kibar’ın öldürdüğünü iddia ediyor. Kibar eşini öldürdüğü yönündeki iddiaları reddetti. Hakkı’nın eşi Ayşe’nin eşi hakkında ortaya attığı yeni iddialar ise ortalığı karıştırdı. Cinayet işlediğini reddeden Kibar ve çocukları Esra Erol’u tehdit ediyor. Şüpheli cinayetle ilgili herkesin farklı iddialarda bulunduğu son bölümde gerilimli dakikalar ekrana geldi. Esra Erol’da dün tartışılan diğer gündem ise kayıp olduğu düşünülen Leyla oldu. Leyla’nın annesi kızını bulmak için programa katılmıştı. Leyla’nın bir arkadaşı ile yaşadığını öğrenen Esra Erol, Leyla ve annesinin buluşturdu. İkili arasında aylar sonra büyük yüzleşme yaşandı. Programın diğer gündemi ise ailesi tarafından bulunamayan Elif oldu. Elif’in yanındaki kişi ile kaçtığı iddia edildi. Esra Erol ve ekibi Elif’in nerede olduğunu araştırmaya devam ediyor.

Esra Erol Programı 17 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmelerin ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen yapımda Kibar hakkındaki cinayet iddiaları konuşulmaya devam edecek. Hakkı’nın eşi Ayşe’nin son sözü söyleyeceği programda kayıp Elif ile ilgili yeni gelişmeler de ekrana gelecek. Esra Erol merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.