Sadakatsiz Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 17 Mart 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 22. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Sadakatsiz Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 17 Mart 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz dizisi heyecan ve gerilim dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz dizisi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sadakatsiz Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Volkan’ın Asya konusunda sınırlarını zorlamaya başladığı 21. bölümde Gönül’ün yeni planı herkesin hayatında kriz yaratır. Sadakatsiz dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu iddia etmesi herkeste şok etkisi yaratırken, Gönül ise bu duruma yenilmek istemez. Uzun yıllar boyunca korumak için uğraştığı ailesinin yıkılmasına izin vermemeye kararlı olan Gönül, Selçuk’a bir teklifte bulunur. Ancak istediği cevabı alamaz. Bunun üzerine Gönül yeni bir plan yapar. Bu plan Asya’nın hayatında yeni bir kriz oluşmasına neden olur. Hem Asya hem de Selçuk için başlayan bu yeni kriz ikisini yeniden bir araya getirir. Bu sırada Volkan ise Asya’nın peşini bırakmama konusunda kararlıdır. Yeniden Asya ile beraber olmak istediğinden emin olan Volkan Sinan konusunda tedirgin edici bir hamle yapar. Bu hamle ise Asya’da şok etkisi yaratır.

Sadakatsiz Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Volkan, Bahar’a hala Asya’yı sevdiğini ve barışmak istediğini anlatır. Dizinin yeni tanıtımında Volkan’ın Derin’den boşanmak istediğini söylemesi ve Derin’in bunu duyması ise şaşkınlık yarattı. Sadakatsiz dizisi merakla beklenen 22. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.