Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 664. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 664. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Mart 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta birincisi olacak gelin merakla bekleniyor. Lezzetli yemek tariflerinin ekrana geldiği programda eğlence dolu anlar yaşanıyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yemek yarışması hafta içi hergün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak rekabet ediyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfaktaki hünerlerini sergiliyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Günün ve haftanın sonunda birinci olan isimlerin açıklandığı programda heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 17 Mart Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacıların en lezzetli kömbeyi yapmak için mutfağa girdiği sın bölümde Dudu, Ayten ve Dilek piyazlarını yetiştiremedi. Heyecan dolu anların ekrana geldiği 17 mart programında günün birincisi olan isim ise merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde Dudu, Dillek ve Ayten yemeklerinin zamanında yetiştiremediği için hepsinden 2 puan kırıldı. Aysun 20 puan alarak günün birincisi oldu. Aysun çeyrek altınları kazanırken, günü son sırada kapatan isim ise 5 puan alan Dilek oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 18 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında haftanın finali yaklaştı. Programda 18 mart puan durumu ise henüz belli değil. Yarışma bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.