Survivor 2021 Tek Parça İzle! 18 Mart 2021 Perşembe Survivor 50. Bölüm Canlı İzle! Survivor 18 Mart yeni kaptanlar kim oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 50. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 50. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 50. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Survivor Türkiye bu sezon yine kıyasıya mücadelenin yaşandığı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen yarışmada heyecan dolu anlar yaşanıyor. Her bölümü ile sosyal medyada gündem yaratan Survivor Türkiye pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği programda bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kıran kırana mücadele yaşanıyor.

Survivor Türkiye 16 Mart İletişim Oyununu Kim Kazandı, Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 16 mart günü yine heyecan dolu eleme konseyi ile ekrana geldi. Her hafta eleme konseyinin toplandığı salı gününde yine adaya veda eden isim merakla beklendi. Survivor Türkiye’nin son bölümünde eleme öncesinde iletişim oyunu oynandı. Ünlüler takımının uzun zaman sonra iletişim oyununu kazandığı son bölüm yine ilgi ile takip edildi.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde ilk olarak iletişim oyunu oynandı. Çamur parkurunda zorlu mücadele veren takımlardan bayrak yarışının kazananı ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı ailelerinden ve sevdiklerinden gelen mesajları okudu. İletişim oyununun ardından programda 10. hafta SMS oylamasının sonuçları açıklandı. Bu hafta SMS birincisi olan Ayşe eleme postasına gitmek üzere Yunus Emre’yi seçti. Böylece Aleyna Çalışkan, Hanzade ve Yunus Emre eleme postasına giren isimler oldu. Üçlü arasında yapılan SMS oylaması ile elenen isim ise Yunus Emre oldu.  Yunus Emre Survivor’dan ayrılık konuşması yaparken göz yaşlarını tutamadı.

Survivor Türkiye 18 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye’nin ekrana gelen son bölümünde 10. hafta eleme heyecanı yaşandı. Eleme heyecanının ardından bugün ekrana gelecek yeni bölüm ile 11. hafta başlayacak. Programın yeni haftasında ilk oyun dokunulmazlık oyunu olacak. Survivor Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.