Akrep Dizisi 15. Bölüm Full İzle! 18 Mart 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep bu akşam ekranlarda olacak. Akrep 15. bölüm full izleme linkine ve 15. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akrep 15. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Akrep dizisi heyecan ve gerilim dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yer aldığı yapımda bir anne ve kızının geçmişten gelen savaşı anlatılıyor. Akrep dizisi perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Akrep Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Akrep geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Ferda’nın hapisten çıkması ile ortalık yeniden karışmaya başlar. Ahmet ile yaşadığı yüzleşme Ferda’yı kötü etkiler. Ancak kızına kavuşmak için başka çaresi olmadığını anlar. Akrep dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ferda hapisten çıkar çıkmaz kızının yanına koşar. Bir an önce Merve’ye kavuşmak ister ve konağa gider. Ancak Perihan Ferda’nın Merve’yi görmesine izin vermez. Kızı Berna’nın katili olan Ferda’nın hayatını mahvetmek için yemin eden Perihan buna Merve ile arasını açarak yapmaya başlar. Ahmet ise yıllar sonra Ferda’nın karşısına dikilir ve kızının nerede olduğunu öğrenmek ister. İkili arasında yıllar sonra yaşanan yüzleşme yerini özleme bırakır. Ahmet artık sadece kızını bulmak ve Ferda’ya kendisini affettirmek ister. Bu sırada Fikret’e de Emgen Holding’teki hisselerinin satın almak istediğini söyler. Fikret Ferda’nın Merve’yi görmek için köşke gelişini kullanarak, Merve’ye annesinin yeni bir ilişkisi olduğunu söyler. Bunu duyan Merve çok sinirlenir. Ferda’nın Fikret’e saldırması ile beraber köşkte işler karışmaya başlar. Merve’nin annesine sert tavırları, Ferda’yı ağır yaralar ve soluğu Ahmet’in yanında alır.

Akrep Dizisi 15. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Ferda ve Ahmet’in beraber çıkacakları yolun merakla beklendiği yapımım yeni bölüm tanıtımları da yayınlandı. Akrep dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.