Alev Alev Dizisi 19. Bölüm Full İzle! 18 Mart 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Alev Alev dizisi bu akşam ekranlarda olacak. Alev Alev 19 bölüm full izleme linkine ve 19. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 19. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Alev Alev dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. Farklı senaryosu ve heyecan dolu anlatımı ile beğeni toplayan yapım her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek ve Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı Alev Alev dizisinin kadrosunda Berkay Ateş, Berker Güven, Cihangir Ceylan, Cem Bender ve usta oyuncu Zuhal Olcay da yer alıyor. Yapımda bir yangın ile hayatı değişen 3 kadının verdiği mücadele anlatılıyor.

Alev Alev Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisi geçen hafta 18. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre Çelebi karşısında köşeye sıkışırken, Tomris ise beklemediği tehlikeli bir durum ile karşı karşıya kalır. Alev Alev dizisi ekrana gelen son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Alev Alev dizisinin yayınlanan son bölümünde Çelebi’nin Ozan’ın sahip olduğu tek şeyi elinden alması herkesi üzer. Ancak Ozan’ın yıkılmaya niyeti yoktur. El birliği ile evi boşaltırlar. Bu sırada Ozan ve Cemre arasındaki duygular da ortaya çıkmaya başlar. Tomris ise Atlas’ı almak için beklenmedik bir yol bulur ve Çelebi’nin tehditlerine rağmen Cemre’ye yardım etmeye devam eder. Ali Çiçek’i taşınmak için zorlarken, Çiçek ise Atlas’ı bırakma konusunda karasızdır. Çelebi Cemre’yi eve dönmeye ikna edemeyeceğini fark eder ve taktik değiştirir. Çelebi’nin yeni oyunu ile Güneş babasına verilir. Cemre ise eve dönmek zorunda kalır.

Alev Alev Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 19. bölüm fragmanında Cemre eve dönse de Ozan’ın onu bırakmaya niyeti yoktur. Ömer ve Rüya arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.