Arka Sokaklar Dizisi 582. Bölüm Full İzle! 19 Mart 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 582. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 582. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 582. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Türk televizyon tarihinin en uzun yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar 15. sezonu ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. Emniyetteki özel bir ekibin mücadelelerinin ve hikayesinin anlatıldığı yapımda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu başrolleri paylaşıyor. Yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 581. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Arka Sokaklar geçen hafta 581. bölümü ile ekrana geldi. Ekip ve Medar arasında kanlı bir savaşın başladığı son bölümde heyecan dolu olaylar yaşandı. Arka Sokaklar dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Medar sevdiği kız Emire’nin ölümünün ardından intikam almak için yemin eder. Bu ölümden sorumlu tuttuğu Rıza baba ve ekibini tuzağa düşürmek için plan yapar. Örgüt bu planı onaylamasa da kimse onu yolundan döndüremez. Medar yaptığı plan ile Mesut ve Ali’yi tuzağa düşürmeyi başarır. Adamlar ile kurduğu pusuda büyük bir çatışma yaşanır. Mesut ve Ali çatışmadan kurtulsa da iki tarafta da birçok kayıp verilir. Bu olayın ardından daha çok sinirlenen Medar yeni bir plan yapar. Adamlarından bir polis arabasını rehin almalarını ister. Bomba yerleştirdiği polis arabası ile beraber adamlarını emniyetin otoparkına gönderir Bu sırada Ali ve Pınar otoparkta, ekip ise büroda toplantıdadır. Medar her şeyi göze alır ve bombayı patlatır.

Arka Sokaklar Dizisi 582. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Giray’ın babasının desteği ile tutuklanmaması tüm ekibi endişelendirir. Selin artık güvende değildir ve Giray ona ulaşmayı başarır. Arka Sokaklar dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.