Gönül Dağı Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 20 Mart 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 21. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 21. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Gönül Dağı dizisi izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda bir bozkır kasabasında yaşayan üç kuzenin hayalleri ve aşkları anlatılıyor. Başrollerinde Gülsüm Ali ilhan ve Berk Altan’ın yer aldığı yapım cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Gönül Dağı Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Gönül Dağı geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Dilek ve Taner aşkını yeni bir mücadele beklerken, Zahide ve Sefer ise evlilik için hazırlıklara başlar. Gönül Dağı dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Taner ve Dilek’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınmaya başlar. Dilek Taner’in evlilik teklifini kabul eder, ikisi de çok mutludur. Bu kararı ailelerine de açıklamaları gerekmektedir. Ancak bu konuşma ikisi içinde hiç kolay olmayacaktır. Bu sırada Sefer ise Zahide’nin daveti ile akşam yemeğine gider. Ailece yenilen akşam yemeğinin ardından düğün konuşulur. Zahide sade bir nikah yapılması konusunda ısrarcıdır. Sefer Zahide’nin isteklerine önem verir. Anca işin içine Muammer’in girmesi ile nişan ve düğün kararı alınır. Bu karar ile Sefer ve Zahide nişan için hazırlıklara başlarlar. Ancak ikiliyi nişan günü büyük bir sürpriz beklemektedir. Elif’in Yaşar’ın baskılarına dayanamaması ve yüzüğü atması ile Yaşar çok öfkelenir. Bu ayrılığı sindiremez ve nişan günü olay çıkarır. Nişan olayının ardından sağlığı bozulan Cemile de herkesi korkutur.

Gönül Dağı Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizide Taner ve Dilek’in evlilik kararının aileler tarafından nasıl karşılanacağı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında eğlenceli sahneler dikkat çekti. Gönül Dağı yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.