Teşkilat Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 20 Mart 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 3. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi 3. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlerin takdirini toplayan yapım MİT içindeki gizli bir ekibin mücadelesi anlatılıyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun yer aldığı Teşkilat dizisi pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Teşkilat Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımın yayınlanan 2. bölümünde Serdar hayatının şokunu yaşarken, Zehra ise Serdar’ın ekibe katılmasına tepki gösterir. Ekibin ilk operasyonlarına başladığı Teşkilat dizisi izleyenleri ekrana kilitledi.

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen 2. bölümünde Serdar, Ceren’in hain olduğunu öğrenir ve hayatının şokunu yaşar. Bu olay üzerine bir yandan kendisini ve hislerini sorgularken, diğer yandan iç güvenlik Serdar’ı sorguya alır. Sorgu sonrasında Mete ile görüşen Serdar, operasyon için Ceren ile ilişkisine devam etmek zorunda kalır. Ekip Ceren’i 24 saat izlemektedir. Serdar öfkesi ve görevi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu sırada ekip, Pascal’ı bulmak için ver gücü ile çalışmaktadır. Mete’nin Serdar’ı gizli karargaha getirmesi ve ekibin parçası olduğunu açıklaması herkesi şok eder ama en büyük tepki Zehra’dan gelir. Bu operasyon için kızından vazgeçen Zehra, Serdar’a güvenmez ve başarısız olma riskini göze almak istemez. Ancak itirazlarına rağmen Serdar ile çalışmak zorunda kalır. Bu sırada Pascal’ın izine ulaşan ekip ilk operasyon için hazırlıklara başlar. Operasyon başarılı geçer ancak şimdi daha büyük bir sorun vardır. Bu sorunu çözmek için Ceren’in peşine düşen Serdar ve Zehra’yı büyük bir tehlike beklemektedir.

Teşkilat Dizisi 3. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Teşkilat dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ekibin operasyon için Berlin’e gittiği görülüyor. Aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken fragmanın ardından yeni bölüm heyecanı arttı. Yapım 3. bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.