Survivor 2021 Tek Parça 20 Mart 2021 Cumartesi 51. Bölüm Canlı İzle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 51. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 51. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 51. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenlerden beğeni toplayan yapımda ünlüler ve gönüllüler takımları kıran kırana mücadele ediyor. Dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunlarının oynandığı zorlu parkurlardaki mücadele ilgi ile takip ediliyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Survivor Türkiye 18 Martta Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye son bölümü ile 18 mart Perşembe günü ekrana geldi. 11. haftanın ilk bölümünde takım kaptanları seçildi. Ödül oyununun oynandığı son bölümde yarışmacılar ile Acun Medya arasında oynana voleybol maçında eğlence dolu anlar ekrana geldi. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor Türkiye’nin 18 mart günü ekrana gelen bölümü ile 11. hafta başladı. Programın yeni haftasında ilk olarak takım kaptanları seçildi. Ünlüler takımının kaptanı Batuhan olurken, gönüllüler takımının kaptanı ise Dora seçildi. Programın son bölümünde ünlüler ve gönüllüler içinde fırın makarna, patates salatası ve biftek bulunana yemek ödülü için rekabet etti. İsmail ve Dora arasında gerilimli anların yaşandığı ödül oyununun kazananı ise 10-6 skor ile gönüllüler takımı oldu. Ödül oyununun ardından yarışmacılar ile Acun Medya arasında voleybol maçı yapıldı. Heyecan ve eğlence dolu anların ekrana geldiği voleybol maçında Aleyna, Ayşe ve Berkay’a karşı Hanzade, İrem ve Acun Ilıcalı takım oldu. Maçın kazananı ise Acun Medya seçildi.

Survivor Türkiye 20 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının heyecan dolu son bölümünün ardından programın yeni bölümü merakla beklenmeye başlandı. Survivor Türkiye programının yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bugün ekrana gelen bölüm ile 11. haftanın ilk eleme adayı belli olacak. Survivor Türkiye heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.