Tozkoparan İskender 15. Bölüm Full İzle! 20 Mart 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender pazar günleri TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Tozkoparan İskender 15. bölüm izleme linkine ve 15. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tozkoparan İskender 15. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan çocuk dizisi Tozkoparan İskender yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Geçmişten gelen olağanüstü yeteneklere sahip İskender’in günümüz dünyasında verdiği mücadelelerin anlatıldığı yapımda her hafta heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor. Tozkoparan İskender dizisi pazar günleri saat 17.00’da ekrana geliyor.

Tozkoparan İskender Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde İskender büyük bir sorun ile karşı karşıya kalırken, Giovanni ise geçmişe dönebilmek için yeni bir plan yapmaya başlar. Tozkoparan İskender dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Kasırga yüzünden ceza odasında kilitli olan Mavi Ay, İskender’in yardımı ile son anda nikaha yetişir. Mavi Ay Salih ve Rüya öğretmenin nikahına yetişmeyi başarsa da koşuşturma sırasında Elif ve Sinan hasta olur, ertesi gün okula gidemezler. Bu olayın üzerine İskender, Asya ve Arda hesap sormak için Kasırga’nın kulüp odasına giderler. Bu sırada Giovanni ise zaman makinesini yeniden çalıştırmak için plan yapmaya başlar. Geçmişe dönmek için hazırladığı yeni plan ise tehlikelidir. Olaylar yatışmaya başlar. İskender Mavi Ay’ın kulüp odasına gittiğinde kapıya yapıştırılmış bir not bulur. Nottaki işaretleri takip eden İskender sonunda kendisini ormanın derinliklerinde bulur. Burada ise Salih, Fikri ve Mavi Ay ile karşılaşır. Ancak Mavi Ay ve ekibi beklenmedik bir sürpriz yakalar. İskender’in ismi nişan taşından silinmiştir. Bu olay karşısında tüm ekip büyük bir şaşkınlık yaşar.

Tozkoparan İskender Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. İskender’in isminin nişan taşından neden silindiği ve Giovanni’nin zaman makinesi için yaptığı plan merak edildi. Tozkoparan İskender dizisi yeni bölümü ile yarın saat 17.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.