Sen Çal Kapımı Dizisi 36. Bölüm Full İzle! 20 Mart 2021 Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrollerini sevilen oyuncular olan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi komedi dizileri arasında en çok izlenen diziler arasında yerini alıyor. Sen Çal Kapımı 36. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 36. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 36. Bölüme ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı 36. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisi macera ve eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana beğeni toplayan romantik komedi dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin rol alıyor. Dizi her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 35. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı geçen hafta 35. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Eda, Serkan’ı yeniden kazanmak için oynadığı oyunun sonuna gelir. Eda ve Serkan için artık karar vakti gelmiştir. Sen Çal Kapımı dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Eda, Serkan’ı kazanmak için son hamlesini yapmaya karar verir. Artık yolun sonu gelmiştir ve geri dönüş yoktur. Eda’nın tek istediği Serkan’ın artık her şeyi hatırlaması ve geri dönmesidir. Bu yüzden Deniz ile oynadığı aşk oyununun sonuna gelir ve nikah masasına oturmaya karar verir. Nikahın olmaması için ancak Serkan’ın bunu engellemesi gerekir. Serkan’ın ise kafası çok karışmıştır. Ne yapacağını bilemez hale gelir. Bu sırada Aydan ve Ayfer ise bu nikahı istemez ve Serkan ile Eda’yı barıştırmak için bir plan yapar. İkisini bir araya getirir. Ancak bu plan işlerin yoluna girmesini sağlamaz. Serkan ve Eda için çok az vakit kalmıştır.

Sen Çal Kapımı Dizisi 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Serkan’ın her şeyi hatırladığı görülüyor. Ancak Eda artık evli. Yeni bölümü merakla beklenen Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.