Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 22 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. İlgi ile takip edilen yapımda şüpheli cinayet ve kayıp olayları erkana geliyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 19 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert geçen haftanın son yayını ile 19 mart günü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen program son bölümü ile yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana taşındı. Şüpheli kayıp olaylarında beklenmedik gelişmelerin yaşandığı programda Tolga Topanoğlu’nun hikayesinde de yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde kayıp Şahap Örcün ve evlatlık verilme hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitleyen Tolga Topanoğlu gündeme geldi. Şahap Örcün’ün şüpheli kaybı ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Kaybının 22. gününde yeni borçları olduğu iddia edilen Şahap Örcün’ün alacaklılardan kaçmak için saklandığı iddia edildi. Bununla beraber bir arkadaşı ile beraber en son görüldüğü yer köprü olan kayıp adamın intihar etmiş olabileceği de iddia ediliyor. Ailelerin birbirlerini suçladığı kayıp olayında yaşanan yeni gelişmeler ekrana geliyor. Programın son bölümünde Kadıköy’den Almanya’ya evlatlık verilen çarpıcı hikayesi ile şaşkınlık yaratan Tolga Topanoğlu da gündem olmaya devam etti. Tolga Topanoğlu’nun ilik nakli için biyolojik ailesini aradığı programda birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından bugün programda konuşulacak gündemler merak edildi. İlgi ile takip edilen programda bugün 25 gündür kayıp olan Şahap Örcün ile ilgili yeni gelişmeler paylaşılacak. Ailesini arayan Tolga Topanoğlu’nun DNA testi sonuçlarının da açıklanacağı programda yeni gündemler de ekrana gelecek. Program bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.