Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 154. Bölüm Full İzle! 22 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda yayın hayatına başlayan Didem Aslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen programda suçlular ve mağdurlar arasında yüzleşmeler yaşanıyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 153. Bölümde Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme geçen haftanın son yayını ile 19 mart günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programda kayıp Kezban gündem olmaya devam ederken sahte gelin olayı ile ilgili yeni tanıklar da ortaya çıktı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde 5 aydır kayıp olan ve Vazgeçme ekibi tarafından bulunan Kezban, ailesinin yanına dönmek istemediğini açıkladı. Kezban’ın beraber kaldığı Mustafa canlı yayına gönderdiği video ile Kezban’ın ailesinin kendisine ağır şiddet uyguladığını ve Kezban’ı korumak için yanına aldığını açıkladı. Programa Hatay’dan bağlanan başka bir isim ise arabulucu olarak çalışan Mehmet Ağar’ı tanıdığını iddia etti. İzleyici Mehmet Ağar’ın arabulucu olarak çalıştığını doğruladı. Mehmet Ağar’ın hem para aldığını hem de arabuluculuk yaptığı gelinlerin sahte gelin olduğunu iddia etti. İzleyicinin iddiaları üzerine arabuluculuk yaptığı isimler araştırılmaya başlandı. Programın son bölümü çarpıcı gündemleri ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 154. Bölüm Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda yasak aşk kurbanı olan Hamide gündem olmaya devam edecek. Hamide’nin şüpheli ölümü ile ilgili yeni tanıkların bildiklerini anlatacağı programda yeni gündemler de ekrana gelecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.