Survivor kim elendi sms sıralaması değişti mi? Survivor 2021 Tek Parça İzle! 22 Mart 2021 Pazartesi Survivor 53. Bölüm Youtube İzle

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 53. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 53. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 53. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor Türkiye heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ekranların en çok takip edilen programları arasında yer alan Survivor, rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Bu sezon birinci olacak ismin merakla beklendiği programda dokunulmazlık, ödül, sembol ve avantaj oyunları ekrana geliyor. Ünlüler ve gönüllüler bu sezonda da zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele ediyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor kim elendi sms sıralaması

Survivor Türkiye 21 Martta Neler Oldu, Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye dün 52. bölümü ile ekrana geldi. Programın 11. haftasındaki ilk iki eleme adayı belli oldu. İlgi ile izlenen yapımın son bölümünde dokunulmazlık oyunu ve Anlat Bakalım oyunu oynandı. Survivor son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Suırvivor Türkiye programında birleşme partisi için geri sayım başladı. Birleşme partisine az kala heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu daha ekrana geldi. Programda dün ünlüler ve gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Oyununun sonunda 10-7 skoru ile kazanan ünlüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında toplanan konseyde eleme adayı seçildi. Bu hafta ismi en çok yazılan Aleyna Çalışkan ve Hanzade haftanın iki eleme adayı oldu. Gönüllüler takımı iki eleme adayı ile üç kaybetti. Dokunulmazlık oyunun ardından ise Anlat Bakalım oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı Anlat Bakalım oyununun ise kazananı oldular.

Survivor Türkiye 22 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı,  Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde ödül oyunu oynanacak. Yine kıyasıya rekabetin ekrana geleceği program bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.