Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Mart 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 23 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 23 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 23 Mart 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 23 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol birbirinden çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda aldatılan, dolandırılan, yakınları kayıp olan binlerce mağdurun hikayesi ekrana geliyor. Esra Erol ve ekibinin titizlikle çalıştığı program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 22 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın yayınlanan son bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşandı. Birçok farklı gündemin ele alındığı 22 mart programı ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde eşi Ahmet’i öldürmekle suçlanan Kibar yeniden gündem oldu. Uzun süre önce öldürülen Ahmet Bey’in kardeşi, abisinin eşi Kibar tarafından öldürüldüğünü iddia etmişti. Kibar hakkındaki cinayet iddialarını inkar etse de çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti. Esra Erol programın dün ekrana gelen bölümünde savcılığın dosyayı tekrar açacağını açıkladı. Ahmet Bey’in kardeşinin yeniden canlı yayına bağlandığı bölümde Esra Erol, savcılığın soruşturmayı yeniden başlattığı müjdesini verdi. Esra Erol’un çarpıcı gündemlerinden biri olan Salih ve Kezban çifti de dün yayınlanan bölüm ile tekrar ekrana geldi. Eşinden boşanmak istediğini açıklayan Salih, canlı yayında Kezban ile yüzleşti. Yüzleşmenin ikinci perdesinde gerilimli anlar yaşandı. Programın diğer gündemi ise Nergis ve 63 yaşındaki Hüseyin Zorlu’nun iptal olan evliliği oldu. Dünürler arasındaki anlaşmazlık ekrana taşındı. Evden kaçan Nurcan’da dün ekrana gelen gündemler arasında yer aldı. Annesi Melike ile yüzleşmek istemeyen Nurcan’ın son kararı merakla bekleniyor.

Esra Erol Programı 23 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından yeni bölümde konuşulacak gündemler merak edildi. Ahmet Bey’in cinayet soruşturması ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği programda Kezban ve Salih de evlilikleri ile ilgili son kararlarını verecek. Esra Erol yeni gündemlerin de ekrana geleceği yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.