Survivor 2021 Tek Parça İzle! 23 Mart 2021 Salı Survivor 54. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 54. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 54. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 54. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni sezonu ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her sezonu ile en çok izlenen yapımları arasında yer alan Survivor’da bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler kıyasıya mücadele ediyor. Dokunulmazlık, sembol, ödül, avantaj ve iletişim oyunlarının ekrana geldiği program her hafta sosyal medyada da gündem yaratıyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda mücadele eden isimlerden bu sene hangisinin birinci olacağı merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor Türkiye 22 Martta Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Programın pazar günü yayınlanan bölümünde Hanzade ve Aleyna’nın eleme adayı olmasının ardından merakla beklenen ödül oyunu dün akşam oynandı. Acun Medya ile voleybol maçının da yapıldığı 22 mart bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Survivor Türkiye programını dün ekrana gelen bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Denizin ortasındaki zorlu parkurda kıyasıya mücadele eden takımlar arasında eşitli sağlanması üzerine bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışı ile ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı 1 hafta tuvalet kullanma ve yemek ödülünün sahibi oldu. Programın ikinci kısmında ise Acun Medya ile yarışmacılar arasında voleybol maçı oynandı. İlk 4 setin sonunda sağlanan eşitlik son sette bozuldu. Kazanan takım ada takımı oldu.

Survivor Türkiye 23 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Elenen İsim Kim Olacak?

Survivor Türkiye programı 11. haftanın eleme günü ile bu akşam ekrana gelecek. Hanzade ve Aleyna’nın eleme postasında yer aldığı yarışmada bugün yeni eleme adayları belli olacak ve SMS oylaması ile adaya veda eden isim açıklanacak. Eleme heyecanının yaşanacağı yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.