Masumlar Apartmanı Dizisi 27. Bölüm Full İzle! 23 Mart Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 27. Bölüm izle seçeneği ile 27. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 27. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisi heyecan ve duygu dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Psikolojik derinlikli farklı hikayesi ile sevilen yapımın başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar rol alıyor. İlgi ile takip edilen yapım her hafta salı akşamları saat 20.0’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 26. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde İnci yaşadığı olayların etkisi ile beklenmedik hareketler yaparken, Safiye ise eski bir korkusu ile yeniden yüzleşmek zorunda kalır. Masumlar Apartmanı dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde İnci yaşadığı duygusal patlamanın ardından garip tavırlar sergilemeye başlar. Göz ne Han’ı ne de Ege’yi görür. Yaşadıklarının ağırlığı altında kendisini kaybeder. Kimse ona yardım edemezken beklenmedik bir kişi kendisine gelmesine yardım eder. Bu sırada Ege babasının ölümünden dolayı kendisini suçlamaktadır. Neriman Ege’ye destek olmak isterken beklenmedik bir hamlede bulunur.  Safiye yaşananların ardından kendisini temizliğe verir. Ancak yeni bir gelişme eski korkuları ile yüzleşmesine neden olur. Han ise Naci’yi göndermek konusunda kararlıdır. Ancak Gülben’in buna şahit olması beklenmedik bir durumun oluşmasına neden olur. Bu sırada Esat ile yakınlaşmaya başlayan Gülben ise yeniden hayaller dünyasına dalar. Bu sırada Esat ve Esra’yı beraber görmesi ise her şeyi çıkmaza sokacaktır.

Masumlar Apartmanı Dizisi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merakla beklenmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Naci’nin geri dönmesi dikkat çekerken, Gülben ise büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlar. Masumlar Apartmanı merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.