Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. Bölüm Full İzle! 23 Mart Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. bölüm fragmanı ve kesintisiz izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda Çakırbeyli ailesinin düşmanlarına karşı verdiği mücadele anlatılıyor. Başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta salı akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 186. Bölümde Neler Yaşanacak?

ATV ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta 186. bölümü ile ekrana geldi. Hızır Çakırbeyli’nin yeni bir mücadele içine girdiği son bölümde Alparslan ise herkesten gizli yeni planlar peşine düşer. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen aksiyon dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Hızır Çakırbeyli’nin kendisini aklamak için girdiği mücadelede en büyük destekçisi eşi Ceylan olur. Ceylan Çakırbeyli’nin de yardımı ise özgürlüğüne kavuşan Hızır’ın ilk işi canından çok sevdiği yeğeni Alparslan’ın yanına gitmek olur. Bu ziyaret Hızır’ı rahatlatsa da bilmediği şeyler vardır. Alparslan çoktan iyileşmeye başlamış ve yeni planlar yapmıştır. Ancak bu durumu herkesten saklar. Bu sırada Hızır Çakırbeyli, kendisine kumpas kuran Tuncay’ın peşine düşer. Tuncay Hızır karşısında tüm cephelerde yenilmeye başlar ve masayı dağıtmaya karar verir. Bu sırada Demir ise Tuncay’a bir oyun kurar. Bu oyunun Façalı ailesi üzerinden kurulması ise Behzat’ı çok sinirlendirir. Behzat’ın da oyuna dahil olması ile işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 187. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Hızır Çakırbeyli’nin heyecan dolu mücadelesi dikkat çekti. Sevilen yapım yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.