Müge Anlı Tamamı Tek Parça 24 Mart 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 24 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Mart canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 24 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği programda birbirinden şaşırtıcı olaylar yaşanıyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert birbirinden çarpıcı gündemleri ile dün yine izleyenleri ekrana kilitledi. Her bölümü ile gündemi sarsan olayları ekrana taşıyan programda dün yine birçok farklı gündem ele alındı. Şüpheli kayıp olaylarının ekrana geldiği 22 mart programında çarpıcı gelişmeler yaşandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Şahap Örcün’ün şüpheli kaybı gündem olmaya devam eti. İlgi ile takip edilen olayda arkadaşı ile köprüye gittiği bilinen Şahap Örcün ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Nerede olduğu bilinmeyen Şahap Örcün’ün intihar etmiş olabileceği düşünülüyor. Müge Anlı ve ekibi arama çalışmalarına devam ediyor. Müge Anlı’da diğer şüpheli kayıp olayı ise Ferman Tetik oldu. Bursa’ya gitmek üzere yola çıkan ve sonrasında kendisinden haber alınamayan Ferman Tetik’in nerede olduğu bilinmiyor. 2 çocuk babası Ferman Tetik’in nerede olduğu ile ilgili araştırmalar devam ederken, ailesinin şüpheli bulduğu eşi Hülya Tetik canlı yayına katıldı. Eşinin şüpheli kaybı ile ilgili sorumlu gösterilen Hülya Tetik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Müge Anlı’nın dün ekrana gelen bölümünde 17 yaşındaki Umut Kemal Akçay’ın şüpheli kaybı da konuşulan gündemler arasında yer aldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programda bugün Ferman Tetik ile ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. Eşi Hülya Tetik’in de canlı yayına konuk olmaya devam edeceği program saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.