Zuhal Topal'la Sofrada 568. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 24 Mart 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 568. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 568. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden program ilk bölümünden bu yana büyük beğeni topluyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çeken yarışmada kimi zaman eğlenceli kimi zaman gerilimli anlar yaşanıyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin kendi belirledikleri menülerini en lezzetli şekilde hazırlamak için mücadele ettiği programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların büyük ödül için kıyasıya rekabet ettiği programda her hafta cuma günü final yapılıyor. Haftanın finalinde Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 23 Mart Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yine kıyasıya rekabetin yaşandığı heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın ikinci yarışmacısının performansını sergilediği yapımın sıkı takipçileri 23 mart yarışmacısının kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında dün Medine Karabağ ve kaynanası Çiğdem Özekici yarıştı. Heyecan dolu anların ekrana geldiği son bölümde Medine hanım toplam 30 puan aldı. Medine hanım Zuhal Topal ve kaynanalardan aldığı 30 puan ile ilk gün yarışmacısını geçmeyi başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Mart Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın üçüncü bölümü ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen yapımda yeni yarışmacılar Carmein İkizler ve kaynanası Nezahat Erdoğan olacak. Programın 24 mart puan durumu ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.