Sadakatsiz Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 24 Mart 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 23. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 23. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz heyecan ve gerilim dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizi her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Sadakatsiz Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapım son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Asya ve Volkan arasındaki gerilim herkesi etkilemeye başlarken, Selçuk ise girdiği yoldan dönmemeye kararlıdır. Sadakatsiz dizisi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Asya’nın hamlesi ile kartlar yeniden dağıtılır. Bu hamle herkesin hayatında yeni bir mücadeleye neden olur. Bu sırada gelen beklenmedik bir haber ise Asya, Volkan, Sinan ve Derin arasında yeni bir kriz yaratır. Asya ve Volkan bu krizin iki tarafı olurken, Selçuk ise yolundan dönmemeye kararlıdır. Her şeye rağmen ailesini korumaya kararlı olan Gönül Selçuk üzerindeki baskısını arttırmaya başlar. Gönül yeni planlar yapsa da Selçuk, güçlü ailesini bitirmek konusunda emin adımlar atar. Volkan ise her şeye rağmen Asya’nın peşini bırakmamaya kararlıdır. Asya ve Volkan arasında geçen tartışmaya sürpriz bir ismin tanık olması ile işler çığrından çıkar.

Sadakatsiz Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Derin’in Volkan ve Asya arasındaki konuşmayı duyması heyecanı zirveye taşıdı. Merakla takip edilen yapımın yeni bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 23. bölüm fragmanında Derin ve Volkan arasındaki gerilim dikkat çekerken, yaşanacaklar merak konusu oldu. Sadakatsiz heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.